Planera din resa
Du kan hitta här interaktiv vägkarta, turistkarta satellitkarta, fysiskkarta och stadskarta över Oslo med upp till gatunamn. Du kan söka på kartan adress, affär, apotek, bank, bensinstation, biluthyrning, bio, café-bar, camping, casino, diskotek, flygplats, golfklubb, hotell, jobb, internet café, färja, nattklubb, postnummer, pub, resebyrå, restaurang, semesterlägenhet, sjukhus och turistbyrå. Du kan även hitta på kartan en busshållplats, tunnelbana eller järnvägsstation.
Lägg markören ovanpå knapparna för mer information.
Du kan skapa en reseplanering mellan två orterna med en vägbeskrivning. Du kan se informationen från Wikipedia, bilder från Panoramio och video från You Tube. Du kan utförska orter på hela Jorden med en körsimulator på en 3D karta.

NYHET!
Molnkarta över Oslo i realtid. Klicka på bilden om du vill se en större bild.

GPS, väder
Ska du ta en GPS på din resa? Se täckningen live på www.n2yo.com. Ange din ort vid 'Set your custom location' för exakta uppgifter. Se på Meteoalarm webbsida prognoser, varningar och vädervarningar för norra, södra, västra och östra Europa: www.meteoalarm.eu
Väntar du länge för att ladda ner den sidan? Testa din internet hastighet på:
Hur fungerar en dynamisk eller interaktiv satellitkarta?
Du kan förminska, förstora eller förflytta dig i kartan. Att förminska eller förstora kartan gör man genom att klicka på minus respektive plus tecknet som finns i vänstra övre hörnet av kartan. Att förflytta sig i kartan gör man genom att hålla nere vänster musknapp och dra sedan markören i den riktning du vill flytta kartan.
Du måste ha iframe och JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna se den sidan.
Feedback Video Hubble Musik

 
Anpassad sökning


Startsidan Live väderkarta Restips till Oslo
Planera din resa till Oslo
Planera din resa här. Skriv land följt av ett kommatecken, stad följt av ett kommatecken och gatan (om känt) följt av ett kommatecken. Du får en karta och en vägbeskrivning om hur man tar sig från en punkt till en annan. Du kan också lägga till ett eller flera mellanstopp på kartan.
Avresort (land, stad, gata): 
Destination (land, stad, gata): 
Mellanstopp: (land, stad; land, stad; land, stad): 
Du kan nu flytta markörer för avresort, destination och mellanstopp med musen till de exakta positioner du vill.
Zooma in karta, klicka på markören, håll den vänster knappen nedtryck och placera markören där du vill. När du skapar en reseplanering lägg några mellanstopp där du bor och placera de sen i bokstaveringsordning där du vill. Som avresort är alltid markör "A". Om du flyttar markörer, ändras vägbeskrivningen också. Klicka på etapper i vägbeskrivningen för mer information om vägen. Ett litet fönster öppnas på kartan. Har du kört fast på kartan? Klicka på Musik på video panelen högst upp till höger för att koppla av.
Ska du ut på semester? Visa inte för omgivningen att du är borta. Beställ en tillfällig adressändring på adressandring.se
Läs mer på "Semesterlistan" på https://www.adressandring.se/?page=50
Stadskarta
Skriv ut Vägbeskrivning
Bränsle kalkylator
Beräkna kostnaden för resan eller genomsnittlig bensinförbrukning (liter/100 km) av din bil
Avstånd (km):  
Bensinpris:  
Blandad förbrukning per 100 kilometer:  
Mängd av använd bränsle (liter):  
                                                                                
Resekostnad:   
Bränslemängd (liter):  
Genomsnittlig bensinförbrukning (liter/100 km):  
Hur man ska beräkna bränsleförbrukningen?
För att beräkna resekostnaden och bränslemängden välj "Avstånd", "Bensinpris" och "Blandad förbrukning per 100 kilometer".
För att beräkna " Genomsnittlig bensinförbrukning (liter/100 km)" av din bil välj "Avstånd" och "Mängd av använd bränsle (liter)".